AROMATERAPI

Aromaterapi kan defineres som kontrolleret brug af æteriske olier med henblik på fysisk, psykisk og åndeligt velbefindende. Æteriske olier er udtræk fra diverse plantedele fra hele verden.

De æteriske olier har forskellige egenskaber, som påvirker vores krop og sjæl.

Æteriske olier kan bruges i duftlamper, hvor de optages i kroppen via næsen. Den mest effektive måde at optage oliemolekylerne på er dog ved massage, hvor man udover at påvirke lugtesansen også absorberer dem gennem huden.

Absorberingen fortsætter flere timer efter massagen, så det anbefales, at man ikke tager bad lige med det samme.

Nogle af olierne er utroligt velduftende, så de kan sagtens bruges i stedet for parfume.

Massageolierne er udvalgt blandt de mest velkendte blandinger. Du kan vælge frit mellem følgende olier til alle luksus kropsbehandlingerne.

 

Muscle
Olien udnytter ylang-ylang oliens varmende og afslappende egenskaber. Rosmarinolie stimulerer blodcirkulationen, og sammen med enebærolien lindrer de muskelømhed.

 

Relax
Indeholder lavendelolie som virker afslappende. Geraniumolien mindsker anspændthed, mens enebærolien virker styrkende. Sandeltræolien og ylang-ylang olien virker også afslappende, samtidig med at olien får en fyldig træagtig duft.

 

Anti-cellulitis
Indeholder korianderolie som påvirker fedtforbrændingen. Patchouliolie virker oplukkende, mens fennikelolie og rosmarinolie hjælper med at fjerne affaldsstoffer.

 

Flowers
Skøn forførende blomsterduft med hovedvægt på rose og jasmin. Mandarin giver en sød friskhed.

 

Energy
Den er baseret på mandel og hvedekimolie, tilsat rosmarinolie som virker stimulerende og rensende. Eukalyptusolie virker opløftende og styrkende og forebygger døsighed. Geraniumolie giver den en sød, tung og blomsteragtig duft

 

Sleep well
God til folk, der har svært ved at falde til ro før sengetid. Den er tilsat lavendelolie, som er kendt for sin afslappende og harmoniserende effekt. Enebærolien virker med dens varme, søde og træagtige duft, afbalancerende på følelserne.

Mandelolie

Koldpresset mandelolie, som alle de øvrige olier er baseret på. Den er neutral, uden duft og tåles af de fleste allergikere.